PRIMA PAGINA»LITTLE SATRIANI AMBASSADORS
REPREZENTATII

LITTLE SATRIANI AMBASSADORS

România dispune de artiști și muzicieni talentați, care au toate șansele să devină ei înșiși legende ale muzicii la nivel mondial. Din dorința de a aduce în fața Dumneavoastră și momente artistice autohtone de calitate, am creat conceptul de Little Satriani Ambassadors. 

       Andrei Mihnea Cerbu și trupa The Beat, copiii care au dovedit întregii țări că talentul lor merită apreciat, au fost încântați să reprezinte muzica legendarului chitarist în România. Copiii, foști concurenți în cadrul bine-cunoscutului show de televiziune ”Românii au Talent” devin cu această ocazie, Little Satriani Ambassadors, în premieră.


”Suntem onorați și foarte bucuroși că avem această extraordinară ocazie de a concerta ca ambasadori ai celui mai renumit chitarist rock al momentului, Joe Satriani. Muzica lui ne încântă, ne inspiră și ne provoacă. Suntem extrem de emoționați pentru acest vot de încredere și îi așteptăm pe toți cei care iubesc chitara rock să participe la concertele noastre și să nu lipsească la cel mai tare concert al acestui an de la Cluj-Napoca, din 13 octombrie”, afirmă reprezentanții Trupei The Beat din Cluj-Napoca, ocupanții locului 3 în cadrul competiției ”Românii au Talent” ediția 2015.


Andrei Mihnea Cerbu (12 ani), pasionat de motoare și muzică pare să continue visul tatălui său care avea aceleași pasiuni, în tinerețe. După ce a câștigat titlul de vicecampion național în 2010 la Campionatul Național de Karting, în 2014 câștigă aprecierea întregului public și a juriului la ”Românii au Talent”, ajungând în finala competiției. "Este talentat peste măsură. Este talentul total! Andrei Cerbu nu cântă muzică, el este muzică", a declarat atunci Andi Moisescu în calitate de jurat. A concertat alături de trupa Phoenix la București și Constanța și a fost invitat, de asemenea, să cânte la Tabăra Moto Rock din Bacău, motocicliștii devenind prietenii lui cei mai apropiați. ”Am descoperit artiști mari gen Satriani, Santana, Malmsteen și am început să cânt din piesele lor”, declară Andrei Mihnea Cerbu.


Aceștia vor susține o serie de concerte în vestul țării în perioada premergătoare show-ului din 13 Octombrie. Startul se va da chiar de la Cluj, unde aceștia vor susține în perioada 31 Iulie – 2 August 3 concerte cu acces gratuit, la Iulius Mall.


Povestea continuă….

© Copyright Quantum Media 2019. Toate drepturile rezervate.