PRIMA PAGINA»REGULI ACCES SHOW
REPREZENTATII

REGULI ACCES SHOW

Deși par uneori absurde, alteori doar restrictive, regulile de acces la show sunt create pentru siguranța și confortul tău. Ne asigurăm că toată lumea le respecta tocmai pentru ca tu să te poți bucura de un eveniment deosebit. 


Accesul în incinta Sălii Polivalente se va face mai devreme.


Pentru a evita aglomerația, spectatorii care vor veni să îi vadă și să îl asculte pe marele artist internațional, trebuie să știe că accesul în Sala Polivalentă se va face cu două ore mai devreme înainte de începerea spectacolului. Adicăușile Sălii Polivalente din Cluj se vor deschide de la ora 18.00, pentru ca toți iubitorii muzicii rock să poată intra în condiții civilizate, fără să se creeze busculade. Accesul la spectacol se va face pe baza biletului intact şi valid (ce trebuie păstrat pe toată durata evenimentului). Toate biletele vor fi scanate la intrare.


Pentru evitarea aglomeraţiei, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, să folosească transportul în comun sau să utilizeze spațiile disponibile din parcarea subterană a locației.


Există trei puncte de acces, după cum urmează:
Acces VIP, Premium, Cat. I si Cat. II (parchet) – intrare VIP din strada Splaiul Independenței (linia de tramvai);
Acces VIP Lojă și Premium Catering – intrarea VIP, dinspre Aleea Stadionului;
Acces Cat. I, II, III, IV (tribune) – intrarea principală din strada Splaiul Independenței.
Toate cele trei puncte de acces vor fi marcate corespunzător.
Concertul va începe la ora 20.00, accesul în sală fiind din acest moment interzis.


ESTE INTERZIS: accesul cu mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cuţite, arme, artificii, bannere susţinute de beţe, scaune, lanţuri, animale de companie, bagaje voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu există un un spațiu de depozitare securizat.


Participanţii la eveniment se vor supune atât controlului corporal, cât şi controlului altor bagaje deţinute (genţi, borsete, etc.), făcut la intrările în locaţie de către organele de securitate abilitate. Refuzul controlului corporal și al bagajelor implică refuzul accesului în locație și pierderea biletului, fără posibilitatea solicitării returnării contra-valorii acestuia.


În cazul în care posesorii de bilet aleg să părăsească zona de concert, aceștia nu vor mai putea utiliza biletele cu care au intrat, pentru accesul ulterior, ci accesul înapoi în sala de concert se va face pe baza ștampilei aplicate de personalul abilitat. Nu părăsiți locația în timpul manifestării, fără solicitarea aplicării acestei ștampile, reclamațiile ulterioare nefiind luate în considerare.


În ziua concertului spectatorii interesați îsi vor putea procura ultimele bilete de la casa de bilete a Salii Polivalente sau standul Ticket Event din Iulius Mall. Organizatorii recomandă ca biletele să fie cumpărate din timp, pentru a fi evitate cozile din acest loc.

© Copyright Quantum Media 2019. Toate drepturile rezervate.